Nikola Janković: Biće slična utakmica kao u Beogradu, nadam se drugačijem ishodu

Ustaljuje se polako Nikola Janković u timu Partizana. Kao alternativa, ili u petorci sa Lendejlom i Gagićem, najbolje “rola” u piku, posebno na asistencije Aleksa Renfroa.

– Iskreno mislim da će biti slična utakmica kao u Pioniru, ali nadam se da će biti drugačiji ishod. Oni su, kao i mi, igrali u subotu, imali isto vremena za odmor, tako da imamo podjednake šanse, a mislim da možemo da uzvratimo brejk – rekao je Janković.

Nikola Janković
Nikola Janković

Koliko vam znači na psihološkom planu pobeda u Zadru i način na koji je izvojevana?

– Znači i te kako i kao podstrek za dobru etmosferu, za plasman u plej-of, ali i što smo je ostvarili bez dva bitna igrača za našu igru, Zagorca i Nikolića. Značio bi nam i trijumf u Monaku, da vratimo brejk, a i značio bi nam pred utakmice sa Ritasom i Albom.

Možete li u Francuskoj da odigrate kao što ste pre nedelju dana u poslednjoj četvrtini?

– Cilj nam je da budemo skoncentrisani i u fokusu svih četrdeset minuta. Iznenadili su nas u prvom meču odbranom, energijom i agresivnošću, tako da sada znamo šta možemo da očekujemo. Probaćemo da igramo od samog starta kao što smo u četvrtoj četvrtini, a ne da dopustimo “-20” pa da jurimo rezultat – ističe Janković.

Izvor Blic sport