Ni Raća, ni Zdjelar – već Ukrajinac

Partizanu je odlaskom Evertona Luiza u italijanski SPAL angažman defanzivnog veziste postao prioritet.

U javnosti već mesecima kao potencijalni naslednici Brazilca figuriraju Radosav Petrović(Sporting) i Saša Zdjelar (Olimpijakos), ali kao što to obično biva, „dok se dvojica svađaju, treći pobeđuje”.

U Beograd je već doputovao – Ukrajinac, čiji identitet vrhuška crno-belih, očito ne želeći da im neko pokvari posao, „krije kao zmija noge”!

Igrač sredine terena iz nekadašnje sovjetske republike juče je odigrao za prvi tim i kontrolnu utakmicu zatvorenog tipa protiv omladinaca i, opšti je utisak, oduševio!

Koliko je Parni valjak zagrizao, kazuje i podatak da je meč u „Zemunelu”, pored publike, bio zatvoren i za novinare, te da je igračima s najvišeg nivoa skrenuta pažnja da ne smeju nikome da odaju Ukrajinčev identitet.

– Tačno je da smo zainteresovani, ali ne mogu ništa više da vam kažem na tu temu – ostao je zagonetan i uvek transparentni generalni direktor Miloš Vazura.

Zbog čega je bio toliko tajanstven?

Ukrajinac sigurno ne poseduje kvalitet kao Lionel Mesi, ali su u Humskoj očito procenili da bi mogao upravo on da bude „bomba” prelaznog roka i karika od izuzetnog značaja tokom prolećnih iskušenja na tri fronta, s namerom da se, bar za početak, prođe Viktorija Plzenj i, potom, odbrani dupla kruna.

Izvor : Sportski žurnal