Ni asistencija ga nije spasila: Nikolić odbrusio Lazetiću, pa zamenjen već u 32. minutu

Zoran Mirković Gordan Petrić su napustili Humsku, Žarko Lazetić je prihvatio zadatak da ugasi požar, ali to što mu je mandat oročen na dve utakmice – osim ako u tom kratkom periodu ne ubedi upravu da zaslužuje pravu šansu – očigledno mu nije pomoglo da uspostavi autoritet u svlačionici. Disciplinu je zato morao da uteruje tokom same utakmice sa Napretkom u četvrtfinalu Kupa Srbije na kojoj je već u 32. minutu iz igre izveo Nemanju Nikolića, samo nekoliko sekundi nakon što je ovaj finom asistencijom proigrao Gorana Zakarića za Partizanovo vođstvo od 1:0.

Međutim, nešto malo ranije Nikolić je – ne zna se još tačno zbog čega – Lazetiću pomalo bezobrazno odgovorio što mu privremeni trener Partizana očigledno nije zaboravio ni kad je namestio gol.

Detalj koji će sigurno izazvati pažnju u narednim danima, a videćemo koliko će Nikolića skupo koštati ovaj gest. Zavisiće možda i od toga koliko će se dugo Lazetić zadržati na klupi. Ali posle ovakvog poteza jasno je da se on prihvatio posla sa namerom da ostane.

Izvor Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *