NEVEROVATNO: Armin Đerlek nije reprezentativac?!

U Humskoj, na pomen ove teme, u neverici sležu ramenima, dok je selektor Nenad Sakić prošle sedmice na pitanje „zašto nema Đerleka kao jednog od najpoznatijih iz generacije” prebacio priču na igrače pozvane za prijateljske duele s Rusijom (mahom u juniorskim pogonima svojih klubova)

Sprovedete li anketu među ovdašnjim ljubiteljima fudbala ko su najtalentovaniji fudbaleri iz „klase 2000”, uz imena DušanaVlahovića, Filipa Stuparevića, Svetozara Markovića čuli biste i – Armin Đerlek.

Otud, činjenica da prvotimac Partizana (!) nije član omladinske reprezentacije iako je u kadetskoj bio svojevremeno čak i kapiten, priznaćete, deluje krajnje čudno?!

U Humskoj, na pomen ove teme, u neverici sležu ramenima, dok je selektor Nenad Sakić prošle sedmice na pitanje „zašto nema Đerleka kao jednog od najpoznatijih iz generacije” prebacio priču na igrače pozvane za prijateljske duele s Rusijom (mahom u juniorskim pogonima svojih klubova).

Javnost, ipak, zaslužuje konkretan odgovor…

Podsetimo, omladinsku reprezentaciju od 14. do 20. novembra u Severnoj Irskoj očekuje prvi krug kvalifikacija za EP, u konkurenciji domaćina, Poljske i Kazahstana.

Izvor Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *