Nemanja G. Miletić: Nikolić je u sjajnoj formi, mogao bi da odluči derbi

 Ben je sjajan igrač, pokazao je to u dosta navrata. Pokušaću da odradim svoj deo posla što je bolje moguće – kazao je Nemanja G. Miletić

Nemanja G. Miletić je u uvodu proleća pokazao da trener Zoran Mirković može na njega u potpunosti da se osloni, dobro obavljenim odbrambenim zadacima i prodorima uz levu aut-liniju doprineo je uspesima Partizana protiv OFK Bačke i Proletera.

Rođenom Lozničaninu, neposredno pred najveći ispit u 2018. – večiti derbi, izmamilo je osmeh premijerno pitanje: čini li vas ponosnim činjenica da ste član najbolje odbrane u eliti i može li Parni valjak da ostane nesavladan i na petoj uzastopnoj utakmici?

– Mnogo mi je drago što sam član takve odbrane. Naravno, bila bi velika stvar za nas da sačuvamo mrežu i u narednoj utakmici, pomenuta brojka tek bi dobila na značaju sa „nulom” pozadi i u večitom derbiju – veli Nemanja G. Miletić u smiraj novog megdana s najljućim rivalom.

Direktni rival, po svemu sudeći, biće vam Mohamed El Fardu Ben: šta mislite o njemu?

– Ben je sjajan igrač, pokazao je to u dosta navrata. Pokušaću da odradim svoj deo posla što je bolje moguće.

Da li bi vas zadovoljio i remi na Marakani?

– Ne bih mnogo pričao o ishodu meča. Smatram da svi moramo da pružimo maksimum i da se, naravno, nadamo najboljem.

Može li da se očekuje neki vaš odličan centaršut, baš kao protiv Šahtjora, tad ste asistirali za vodeći gol Nemanji Nikoliću?

– Pokušaću da što više koristim prilike za centaršuteve, svi znamo koliko su opasni Rikardo i Nikolić u protivničkom šesnaestercu.

Šta bi mogla da bude Partizanova prednost i na koga tipujete da će da bude strelac?

– Eto, Nikolić je u sjajnoj formi, smatram da bi upravo on mogao da odluči derbi – naglasio je Nemanja G. Miletić, levi bek Parnog valjka.

Izvor Sportski žurnal