NEMA MIRA U VATERPOLO KLUBU- Treneri: Dosta je opstrukcije; Glas digli i roditelji…

Treneri zahtevaju da se pod hitno deblokira račun udruženja kako bi se trenerima isplatila plata, koju nisu primili već četiri meseca.

Udruženje trenera Partizana je održalo sastanak na kojem su doneli sledeće odluke:

– Treneri neće da potpisuju ugovore sa klubom, sve dok se upravljanje klubom ne vrati u legalne tokove, odnosno dok se uspešno ne organizuje Skupština koju će zakazati predsednik Skupštine Zoran Avramović, sa tačkama dnevnog reda koje je u svom rešenju naveo Gradski sekreterijat za sport, a svojom odlukom potvrdilo Ministarstvo za sport i omladinu.

– Treneri će u ovom periodu u punom kapacitetu i profesionalno ispunjavati sve svoje obaveze prema ekipama za koje su zadužene.

– Treneri zahtevaju da kancelarija prestane sa opstrukcijom u procesu rada trenera.

– Treneri zahtevaju da se pod hitno deblokira račun udruženja kako bi se trenerima isplatila plata, koju nisu primili već četiri meseca.

Saopštenje su potpisali: Marko Bašić, Miloš Korolija, Aleksandar Nikolić, Siniša Budrak, Safet Hodžić, Nenad Ilić, Mirko Petrović, Dušan Gajić, Nebojša Dimitrijević, Matija Ćulafić i Nebojša Mitrić.

Jedan od brojnih odluka se odnosi na saradnju sa kancelarijom kluba. Tu za stručnjake Partizana nema dileme. Kaže se:

– Treneri će na mimimum svesti komunikaciju sa kancelarijom kluba do uspešnog završetka Skupštine koju će zakazati Zoran Avramović.

Do našeg lista je stiglo i pismo potpisano sa Roditelji VK Partizan. Naravno, takvo je podložno proveri, ali pokazuje svu težinu problema. Navodi se ignorisanje uprave oko rešavanja važnih stvari, manipulacije oko bolesti igrača, nesnalaženje oko stvaranja uslova za rad…

Tekst preuzet sa portala Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *