“Nema” Miletić: Dao sam gol i ne stajem. Obećavam!

Mondo sport

Nemanja Miletić iznosi utiske posle plasmana Partizana u polufinale Kupa Srbije i prvog gola u dresu crno-belih.

Nemanja “Nema” Miletić jedan je od najstandradnijih igrača Partizana ove sezone. Polako, ali sigurno štoper crno-belih postao je stub odbrane “parnog valjka”.

Pored defanzivnih zadataka koje izvršava gotovo bez greške, često ga možemo videti i u napadu.

U sredu se priključio saigračima u ofanzivi i postigao gol, s kojim su crno-bele “overili” pobedu u Ivanjici protiv Javora i plasman u polufinale Kupa Srbije.

“Odigrali smo dobro svih devedeset minuta i bili mnogo bolji od protivnika u jednoj tvrdoj utakmici, po teškom terenu. Na vreme smo dali prvi gol, potom drugi i mirno priveli utakmicu kraju. Partizan živi od trofeja i mnogo nam znači plasman u polufinale Kupa Srbije”, rekao je Miletić.

O “prvencu” kaže…

“Do sada sam imao baš puno šansi, ali lopta nikako nije htela u gol. Danas je, hvala Bogu, došao i taj trenutak kada sam upisao ‘prvenac’ i obećavam da neću stati na ovome.Drago mi je prvenstveno zbog dobre igre čitavog tima u poslednje tri utakmice. Odlično smo odigrali, izdigli se iznad svega, pokazali karakter i vratili se na pravi kolosek.”

Miletić je pred kraj utakimce dobio udarac u butni mišić.

“Videćemo posle pregleda koliko je ozbiljno. Trenutno me boli, ali se nadam da nije ništa strašno.”

Na poslednje dve utakmice sjajno je sarađivao sa mladim Svetozarom Markovićem. Čak i u napadu…

“Sveta je i ovu utakmicu, kao i onu protiv Čukaričkog odigrao bez greške. Milion puta sam rekao i sada ponavljam da je on budućnost kluba”, podvukao je Nemanja R. Miletić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *