Napadač Partizana blizu transfera, najbliži je Seriji B!

Čekamo konkretnu ponudu, dosta toga je već utanačeno, ali ne mogu da otkrivam ime kluba. Zovu i iz Poljske, Azerbejdžana, Portugalije kaže agent fudbalera

Ognjen Ožegović, FK Partizan

Čeka Partizan pravu ponudu za Ognjena Ožegovića, čekaju je verovatno i fudbaler i njegovi zastupnici, svesni činjjenice da će napadač po dolasku Rikarda Gomeša i Nemanje Nikolića ima znatno manje minuta u odnosu na prošlu sezonu.

Za sada se samo spekuliše gde bi Ožegović mogao da nastavi karijeru, pojavljuju se imena klubova iz portugalske lige, kojima je igrač crno-belih platežno nedostupan, ali bi narednih nekoliko dana kockice konačno mogle da se poklope, jer poziva ima sa nekoliko strana. To potvrđuje i agent igrača – Radojica Rajo Božović, koji u izjavi za Telegraf napominje da će Ožegović gotovo sigurno napustiti Partizan ovoga leta.

– Okolnosti su takve da će Ožegović gotovo sigurno otići iz Partizana i verujemo da će se to desiti u skorije vreme, možda i u narednih nekoliko dana. Naravno, čekamo pravu priču, nešto što će zadovoljiti i igrača i klub, ali je potrebno da se poklope neke stvari do realizacije transfera. Pozitivno je to što je protekle sedmice bilo nekoliko poziva klubova sa raznih strana, pa ćemo da vidimo šta je najbolje za Ognjena – kaže Radojica Božović.

Izvor :Telegraf sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *