Najverovatnije kompletni za pri-gradski derbi!?

Beograd, 12.01.2019. – Kosarkasi Partizana i Krke u akciji tokom utakmice 15. kola ABA lige, danas u hali “Aleksandar Nikolic” u Beogradu. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)

Kako sada stvari stoje, Partizan će sa kompletnom centarskom linijom izaći na megdan crvenoj zvezdi u subotu od 19 časva, na početku polufinalne serije plej-ofa ABA lige.
Neizvesnost po tom pitanju postojala je posle incidenta koji se dogodio na utakmici poslednjeg kola ligaškog dela sezone u Železniku, protiv fmp-a, kada je centar  Đorđe Gagić burno reagovao posle koškanja sa protivničkim igračem Aleksandrom Bursaćem.
I jedan i drugi su tada isključeni, pa se u javnosti postavljalo pitanje da li će Partizan moći da računa na Gagića u prvoj utakmici plej-ofa.
Dilema je danas otklonjena!
Kako prenosi ”Blicsport”, Đorđe Gagić će biti na raspolaganju treneru Andrei Trinkijeriju u subotnjoj utakmici, jer su arbitri ocenili da centar Partizana ”nije zaslužilo veću kaznu od odstranjivanja iz igre” u meču protiv fmp-a.
Dakle, jedna velika briga manje za trenera crno-belih, ali još uvek nije izvesno da li će Partizan biti potpuno kompletan u subotu, s obzirom da je u proteklom periodu imao problema sa povredama nekolicine igrača, poput Stefana Jankovića, Nikolića, Marinkovića. Nikolić se vratio protiv fmp-a i njegov nastup ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja.