Na Palić sa 32 posade

Zvanični sajt VK Partizan

Naš Klub će na Trećoj regati Kupa Srbije, koja će u organizaciji Veslačkog kluba Palić i Veslačkog saveza Srbije, biti održana 9. juna 2018, nastupiti sa 32 posade. U skifu za juniore veslaće Božidar Nikolić, u dubl skulu za juniore Dimitrije Sečujski (VK Sava) i Nikola Lončar, odnosno Božidar Nikolić i Ognjen Mitrović, u četverac skulu za juniore Ognjen Mitrović, Aleksa Momčilović (VK Sava), Dimitrije Sečujski (VK Sava) i Nikola Lončar, a u četvercu za juniore Nikola Milošević, Marko Gatalica (VK Srebrno jezero), Nikola Mirilo i Mateja Šarenac. Ivana Pavić i Jelena Trivan će nastupiti u skifovima za junorke, Jelena Trivan i Ivana Pavić, Natalija Ilić i Vukosava Janjić, odnosno Anja Radinović i Lenka Protić u dubl skulovima za junirke. U skifu za kadete ogledaće se Mihajlo Božinović i Vuk Švabić, u dubl skulu za kadete Matej Kujundžić i Jovan Radojičić, te Nemanja Đorović i Vuk Jurišić, u četverac skulovima za kadete Stefan Atanasovski, Strahinja Janković, Pavle Đukanovići Marko Marjanović, odnosno Tadej Ilić, Aleksandar Kuzmanović, Mihajlo Petrović i Andrej Dašić, a u četvercu za kadete Miloš Joksimović, Petar Simeunović (VK Srebrno jezero), Đorđe Lončar i Milutin Bušetić. Vanja Bogdanović, Natalija Penev i Milica Joksimović boriće se za odličja u skifovima za kadetkinje, dok će Anastasija Bošković, Milica Joksimović, Natalija Penev i Vanja Bogdanović nastupiti u četverac skulu za kadetkinje.

U skifovima za pionire veslaće Strahinja Pavišić, Petar Todorov i Strahinja Raković, u dubl skulovima za pionire Leon Samardžić i Danilo Đokić, Bogdan Protić (VK Liman) i Leo Klarić, te Andrija Miljković i Aleksa Vidmar (VK Liman), u četverac skulu za pionire Miloš Jovanović, Aleksa Radišić, Luka Milanović i Mateja Todorović, u četvercu sa kormilarom za pionire Mihailo Žarković, Nikola Savić, Marko Tasevski, Mateja Janić i kormilar Filip Marjanović, a u četverac skulu za pionirke Iva Stojadinović, Ljubica Tešmanović, Ljubica Bušetić i Anja Marinković, odnosno Danica Milačić, Jelica Vlahović, Una Jurišić i Mia Nikočević. Mara Čabrić će nastupiti u skifu za veteranke.

Inače, kao i na dve prethodne regate Kupa Srbije i na ovoj će se bodoviti rezultati kadeta i kadetkinja za ukupnog pobednika ovog takmičenja. Posle Druge regate Kupa Srbije naš Klub je na drugom mestu sa 67.625 bodova. Trofej namenjen osvajaču Kupa Srbije biće dodeljen nakon Četvrte regate ovog takmičenja koja je na programu, takođe na Paliću, 1. septembra.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *