Mirković bez trojice protiv Bačke, kako će izgledati startna postava?

Pet dana je ostalo do Partizanove prolećne premijere u Superligi, ali već sada je jasno da šef struke Zoran Mirković neće moći da računa na trojicu igrača – Musu Ndžaja, Đorđa Ivanovića i Danila Pantića.
Razlog su povrede zbog kojih su Ivanović i Pantić propustili sve pripremne mečeve u Turskoj, a Ndžaj poslednje tri utakmice.
Kako prenosi ”Telegraf”, po povratku iz Turske oni su bili podvrgnuti magnetnoj rezonanci, posle čega je utvrđeno da bi Ndžaj i Ivanović mogli polako da se vrate na teren, ali će i dalje trenirati po posebnom programu, dok Danila Pantića čeka još nedelju dana pauze pre početka rada na terenu.
U svakom slučaju, jasno je da niko od njih trojice neće biti u konkurenciji za sastav tima protiv Bačke u Bačkoj Palanci (subota, 13:00h).
Imajući to u vidu postavlja se pitanje kako će izgledati Partizanova startna postava u toj utakmici.
Utisak je da Mirković neće imati mnogo dilema, eventualno na levom beku (Nemanja G Miletić ili Šehović), ili u veznom redu, da li će biti mesta za Kosovića ili ne.
Stojković – N R Miletić, Marković, Valijente, N G Miletić (Šehović) – Zdjelar, Kosović (Šćekić), Zakarić, Tošić – Nikolić, Rikardo.

Izvor:Sportske net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *