Milošević: Sale Ilić sigurno nije bio slučajno u Humskoj

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, izjavio je da mu je drago što je legendarni kapiten, Saša Ilić, bio na stadionu u Humskoj na meču protiv Mladosti, kao i da je podrška takvog čoveka uvek dobrodošla.

Ilić je iz lože pratio subotnji duel, a mediji su spekulisali da će biti angažovan u klubu, odnosno da će biti imenovan za potpredsednika za sportska pitanja.

“Nisam stigao da se vidim ovih dana sa Saletom Ilićem, ali planiram da to uradim ovih dana. Veoma mi je drago što je bio prisutan na utakmici. On je jedan od najbitnijih ljudi u ovom klubu u poslednjih 10-15 godina i svaka njegova podrška je dobrodošla”, rekao je Milošević na konferenciji za medije pred meč četvrfinala Kupa protiv Radnika iz Surdulice.

Milošević je dodao da je Iliću svakako mesto u klubu u budućnosti.

“Nije moj posao i ne bih do kraja da komentarišem, ali sigurno da nije slučajno bio na tribinama i da će naše rukovodstvo već razgovarati o nekim konkretnijim stvarima kada je u pitanju njegov angažman u Partizanu. O tom potom. Čak ni to nije bitno u ovom momentu, već da Sale treba da bude deo kluba u budućnosti na ovaj ili onaj način. Ovo je dobar znak za početak”, zaključio je Milošević.

Izvor NovaS