Milosavljev : Snosim veliku odgovornost za poraz, evo celo jutro gledam snimak utakmice i nerviram se

Tekst i foto :Telegraf sport

Iako je imao 14 odbrana i ubedljivo dominirao Banjicom, Milosavljev za poraz krivi samo sebe.

– Iskren da budem, ništa mi ne znači što sam najbolji, kad smo izgubili. Znam da sam imao neke greške za koje sam ja kriv u poslednjih 10 minuta meča. Da nisam primio neke šuteve koje jesam, sigurno bismo pobedili. Snosim veliku odgovornost za poraz, evo celo jutro gledam snimak utakmice i nerviram se – iskren je golman crno-belih.

U trenutku kada je primao majicu na kojoj piše “najbolji igrač”, Milosavljev je zaplakao, a najveću podršku pružio mu je saigrač Nemanja Živković, koji ga je i zagrlio.

Foto: ATA images

 Bio sam jako nervozan u tim trenucima jer sam znao da sam mogao mnogo više. Krivim sebe najviše za one stvari koje sam dogovorio sa saigračima, a nisam ih sproveo u delo. Da sam ja odradio posao kako treba, sve bi bilo drugačije – priča i otkriva šta mu je Živković rekao u tim trenucima.

– Rekao mi je da se smirim, da će biti bolje sledeći put, da moram da budem jak i u porazima. Dobar je osećaj kad te tako saigrači podržavaju, jer i ja tad imam veći motiv da se borim za ekipu.

Foto: ATA images

Milosavljev je po završetku utakmice pokazao najviše emocija, ali u svlačionici je bila druga priča.

– Kada smo sa terena otišli u svlačionicu, svi smo bili vruće glave i nekako smo se trudili da smirimo jedni druge da ne dođe do nekih nepotrebnih nesuglasica. Nismo hteli vruće glave da rešavamo stvari koje su se dogodile i mislim da je tako pametnije – kaže Milosavljev čije suze i uteku kod igrača možete videti pred sam kraj video snimka ispod.