MILOŠ VAZURA Očekujemo novu odluku Kriznog štaba i da budu pune tribine JNA!

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura imao je osećaj da će se već u polufinalu Kupa Srbije igrati “večiti derbi”. Posebno se raduje što je žreb za domaćina “izabrao” stadion Partizana.

Generalni direktor Partizana je vidovit! Naime, kako stižu vesti iz Humske, Miloš Vazura je predvideo da će u polufinalu Kupa Srbije igrati Partizan i Crvena zvezda, ali ne i samo to, već i da će se utakmica igrati u Humskoj.

– Drago mi je da Srbiju čeka još jedan veliki fudbalski praznik – derbi u Kupu. Radujemo se svi tome. Srećni smo što će se igrati na JNA. Najavljeno je novo popuštanje mera od strane Kriznog štaba i očekujemo odluku da se dozvole pune tribine. Srbija je željna fudbala i novih derbija. Od ovog trenutka pristupamo organizaciji utakmice – istakao je za “Mondo”, Miloš Vazura.

Pokazao je “vidovnjačke moći”, ali nije želeo da se upušta u to da prognozira rezultat. Veruje da će Partizan na kraju da pobedi.

– Derbi je specifičan i zbog toga je nezahvalno davati prognoze. Nikada to ne činim. Verujem u ekipu i momke. Najbitnije je da daju 100 odsto, za ostalo ćemo lako – zaključio je Vazura.

Tekst preuzet sa portala MaxBet sport