MI TADA IGRALI PROTIV MLADOSTI A ĐUKA,IZGLEDA,PROTIV VOŠE(VIDEO)

Trener Partizana Miroslav Đukić napravio je previd na konferenciji za štampu pred sutrašnju utakmicu protiv Borca iz Čačka.

“Pre deset godina sam imao situaciju sa Žukom kada smo mogli da biramo da li da igra protiv Vojvodine u poslednjem kolu u jesen ili na proleće derbi sa Zvezdom. Tada smo izabrali da igra i pobedili da bismo sa tri boda prednosti otišli na odmor, a ja sam trpeo velike kitike zbog toga. Važno je da se sutra sačuvamo. U opasnosti su levi bek Miletić, Pantić i Đorđe Jovanović koje jedan karton deli od suspenzije.” 

PODSEĆAMO TRENERA PARTIZANA MIROSLAVA ĐUKIĆA DA JE NA POMENUTOJ UTAKMICI DANA 15.12.2007 GODINE PROTIVNIK PARTIZANU BIO FK MLADOST IZ LUČANA.TAKOĐE,  PODSEĆAMO GA DA JE PORED ŽUKE, I ZORANA TOŠIĆA UVRSTIO U TIM PROTIV MLADOSTI, A NE U DERBIJU KOJI JE IGRAN SLEDEĆE KOLO.

Fudbaleri Partizana tom pobedom overili su titulu jesenjeg prvaka Srbije.Oni su posle 17 odigranih kola,a pred zimsku pauzu završili kao prvoplasirani tim Meridijan Superlige.U poslednjem jesenjem kolu Partizan je na svom stadionu pobedio lučansku Mladost pred oko 3.000 gledalaca sa 4:0. Golove su postigli Žuka, Dijara, Tošić i Jovetić.

OVOM PRILIKOM ŽELIMO DA PORUČIMO GOSPODINU ĐUKIĆU DA NAVIJAČI PARTIZANA PAMTE SVAKU UTAKMICU SVOG PARTIZANA I DA NAM SVAKI MEČ OSTAJE U SEĆANJU.GOSPODIN ĐUKIĆ BI TREBALO DA ZNA PROTIV KOGA JE TAD NJEGOV TIM IGRAO JER JE I ON SAM BIO UČESNIK TOG MEČA – KAO TRENER.