Mezimac Grobara: Od kada sam stigao, slušam o derbiju, igram bez pardona

Posle večitog derbija navijači su skandirali jedno ime. Nije to bio kapiten, niti najbolji igrač na parketu, ali jeste najborbeniji. I svakako jedan od najzaslužnijih za trijumf Partizana nad Crvenom zvezdom u večitom derbiju rezultatom 75:72.

Mozli, Mozli, Mozli…“, odjekivalo je Arenom dok su igrači išli da pozdrave navijače i proslave trijumf.

Skokovi, trčanje, borba, blokada nad Gistom. Za svaki potez Mozli je dobijao aplauze sa tribina, čak i kada je ulazio u igru. Jasno je i definitivno da crno-beli navijači imaju novog ljubimca.

A i sam Mozli je bio oduševljen.
Atmosfera je bila luda i svidelo mi se, dopalo mi se sve u vezi sa utakmicom. Od kada sam došao u ovaj klub, svi su pričali o derbiju i rivalstvu. Ovo je bila velika utakmica za sve nas i drago mi je što smo izašli kao pobednici“, rekao je Mozli novinarima posle meča.

Mozli je meč završio sa devet poena, imao je i dva skoka i tri blokade. Energija nije izostala.
Svidelo mi se, samo sam se trudio da igram bez pardona. A kad čujem tako nešto to me tera samo da želim da igram još jače“.

O pohvalama koje dobija od navijača…
Nikad ne očekujem tako nešto. Samo izađem i igram svoj stil igre, čvrsto“.

Jedan segment igre nije smeo da izostane.
Morali smo da izađemo na teren i igramo brzo u trku, nismo smeli da spuštamo tempo utakmice, a morali smo da igramo i dobru odbranu. Taj segment igre nam je pomogao da dobijemo utakmicu”.

Izvor Mozzart sport

Jedan komentar

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *