Matić : Ako se Partizan i Voša dogovore…

Već neko vreme se priča o prodaji Rikarda Gomeša, a zamenu za njega Partizan je pronašao u Vojvodini. Igrač je i sam potvrdio da pregovori dva kluba traju…

Bojan Matić i Lazar Ćirković u duelu na meču Partizan - Mačva

Partizan je krenuo žestoko u ovom prelaznom roku!

Nakon što su kompletirali transfere Igora Vujačića i Periše Pešukića koji dolaze iz Crne Gore, potvrdili dolazak Aleksandra Lutovca kao slobodnog igrača posle EP za mlade, odnosno pozajmili Dominika Dingu iz Urala – vreme je za investiciju u napadača.

Partizan je “bacio oko” na špica Bojana Matića, aktuelnog fudbalera Vojvodine, koju je najbolju utakmicu prošle sezone odigrao upravo protiv crno-belih.

U poslednjem kolu preliminarne faze Superlige, u kojoj je Vojvodini bila potrebna pobeda za ulazak u plej-of, Bojan Matić je dva puta savladao Vladimira Stojkovića i uz to zabeležio još i asistenciju za trijumf od 3:2 (1:1), u meču koji je obeležio i prekid.

Malo zbog te partije, a malo i zbog odličnih izdanja u dresu Mačve koje su ga preporučile za transfer u Južnu Koreju, Partizan je stupio u pregovore s Vojvodinom.

“Znate kako, čuo sam da postoji interesovanje Partizana. Oni su stupili u pregovore s Vojvodinom, ali kao što znate ja imam ugovor na još dve godine. Ako se klubovi dogovore i ako je Vojvodini stalo da me proda, doći će do realziacije transfera”, kazao je Bojan Matić u kratkom razgovoru za MONDO u kom je potvrdio da je njegov menadžer Dejan Čurović, bivši napadač Partizana, zadužen za njegovu budućnost.

I u Partizanu potvrđeno da oni žele napadača Vojvodine i da su u pregovorima sa “starom damom” oko njegovog dolaska u Humsku.

“Interesovanje Partizana mi naravno imponuje i bio bih zainteresovan, dobro znate da u Srbiji postoje tri velika kluba…”, dodao je Matić.

Izvor Mondo sport