Markec ušao, dao gol posle 40 sekundi, povredio se… (VIDEO)

Lazar Marković i Mladen Živković neplanirano rano završili meč u KruševcuUšao, dao gol posle 40 sekundi, povredio se... (VIDEO)Marković (© Star sport)

Partizan je bio u minus, morao je da juri vođstvo, Savo Milošević je s klupe podigao Lazara Markovića i ubacivanjem nekadašnjeg reprezentativca umesto neubedljivog Filipa Stevanovića okoristio se već u prvom minutu drugog poluvremena susreta sa Napretkom u Kruševcu.

Samo 40 sekudi bilo je potrebno popularnom Markecu da donese izjednačenje crno-belima, tako što je na pas Bibarsa Natha odlično reagovao ubacivanjem u prazan prostor i glavom prosledio loptu u mrežu.

Prilikom izjednačenja – u nadoknadi prvog dela Srđan Kočić je pogodio za 1:0 – Lazar Marković se, tek pošto je zahvatio loptu, sudario sa Mladenom Živkovićem, jedan drugog zakačili su kolenom i taj kontakt bio je toliko snažan da su obojica nastradala.

Golman Napretka se odmah stropoštao na travu i nije ustao sve dok kola hitne pomoći nisu došla po njega, dok je Marković pokušao da izdrži još koji minut, međutim, bolovi su bili takvi da je i on morao napolje, pa je mesto na terenu prepustio mladom Nikoli Čoliću.

Peh i za Napredak i za Partizan.

Tekst Mozzart sport