Mario Nakić: Veliki sam navijač Partizana

Mario Nakić, rođeni Beograđanin i jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope, koji je zagolicao maštu srpskih ljubitelja sporta razmenom poruka sa selektorom Đorđevićem, govorio je za Mozzart Sport na marginama košarkaškog kampa Bogdana Bogdanovića.

“Jako mi je drago što sam iz Partizana otišao u Real. Veliki sam navijač Partizana, otac mi je nosio crno-beli dres. Trenirali smo stalno leti na ovim terenima i jako mi je drago što sam mogao ponovo da budem ovde”, rekao je Nakić na Kalemegdanu.

On je govorio i o radu sa Milošem Teodosićem

“Tea poznajem dosta dugo. Baš smo dobri prijatelji. Stalno, kad god mogu, iskoristim priliku a treniram s njim. On je jedan od mojih omiljenih igrača i neverovatan je osećaj samo kada si na terenu s jednim takvim asom i likom.”

Na pitanje da li će nešto naučiti i od Nikole Jokića, rekao je da mora da ga pita “kako baca one lopte bez gledanja”.

“To izgleda fantastično kada se gleda. Koristim svaku priliku da starije i iskusnije igrače od sebe pitam sve što imam, kako bih unapredio svoju igru.”

O reprezentaciji i odluci da li će u budućnosti nositi dres Srbije, Hrvatske ili možda Španije nije želeo da govori, prenosi Nikola Stojković, novinar Mozzart Sporta.

Izvor:Nedeljnik