MALIŠANI IZ DOBOJA UŽIVALI U HUMSKOJ: Hoćemo reprizu

Utisci su fantastični, i kako i dečaci sami kažu, da su im to najlepši trenuci u životu, koje bi voleli ponoviti još kojim odlaskom na utakmice Partizana – kaže Savo Mihajlović

Puni utisaka i više nego oduševljeni dočekom, vratili su se u Doboj 48 mladih igrača i četvorica trenera FK Železničara, koji su zdušno navili za Partizan u njegovom prvom ovosezonskom nastupu u Ligi Evrope.

-Utisci su fantastični, i kako i dečaci sami kažu, da su im to najlepši trenuci u životu, koje bi voleli ponoviti još kojim odlaskom na utakmice Partizana – kaže nam po povratku predvodnik ekspedicije navijača iz Doboja, trener i predsednik kluba Savo Mihajlović.

Kaže da su pre utakmice Partizana posetili i muzej Crvene zvezde, da bi ugođaj bio potpun, odnosno da i oni dečaci koji navijaju za taj klub budu zadovoljni i srećniji putem u glavni grad Srbije.

-Voleo bih da ponovo idemo na evroligašku ili prvenstvenu utakmicu bilo Partizana ili Zvezde, ovo što smo doživeli je predivno – kaže nam u ime mladih igrača dobojskog Železničara 11. godišnji Marko Đorđević.

Sa njim se slažu i Nemanja Gavranović, Mihajlo Kovačević, Milan Todorović, Đorđe Panić i drugi “željovci”, koji su putovali u Beograd.

Zbog kasnog povratka mališani su bili oslobođeni odlaska u školu u petak, ali nisu i treninga, već su se samo nekoliko sati nakon povratka ponovo okupili na svom stadionu

Izvor Večernje novosti