LŠ: Protiv Hanovera na pobedu (sreda, 18.30)

Pobedom nad Mladošću na Banjici Partizan se plasirao na fajnal for Regionalne lige, a sutra se ponovo okreće evropskoj sceni.

U osmom kolu Lige šampiona crno-beli će dočekati nemački Hanover, iskusnu ekipu u kojoj između ostalog igraju bivši Partizanovi prvotimci Crnogorci Aleksandar Radović i Predrag Jokić.

Utakmica počinje u 18 časova i 30 minuta.

Nemačka ekipa ima dva boda više od Partizana, ali takođe je još uvek bez pobede u ovoj sezoni. Dosadašnji jedini bod Partizan je osvojio baš protiv sutrašnjeg protivnika. Prvi meč ovih rivala, u Hanoveru, završen je bez pobednika (12:12), ali konačnim ishodom daleko zadovoljniji mogu da budu vaterpolisti nemačkog kluba. Partizan je vodio sa 12:7, a u završnici Hanover je stigao do boda.

– Posle ostvarenog plasmana na fajnal for Regionalne lige meč sa Hanoverom dočekujemo rasterećeni, ali meč dočekujemo sa dosta motiva. Duel sa nemačkim timom je za naš tim veliki izazov, kako u cilju sazrevanja ekipe, tako i zbog bodova. Želimo da pred našim navijačima dođemo do pobede, koja nam je izmakla u Hanoveru – kaže trener Partizana Zoran Milenković.

Cene ulaznica su 350 i 700 dinara.

Osmo kolo Lige šampiona

A grupa: Solnok – Breša, OŠC – Špandau 04, Nica – Olimpijakos.
Plasman: Solnok19, Olimpijakos 19, Breša 11, OŠC 8, Špandau 3, Nica 0.

B grupa: Partizan – Hanover, Jug – Barseloneta, Pro Reko – Eger.
Plasman: Pro Reko 21, Jug 14, Eger 12, Barseloneta 8, Hanover 3, Partizan 1.