Licitacija po medijima počela : Tavamba, Jevtović, Janković, Sulejmani…

Kako pišu Novosti Gent baš u svojim redovima želi napadača crno-beli. Prvi kontakti su već uspostavljeni, izaslanici ovog kluba su bili na minulom derbiju i može se očekivati da Belgijanci uskoro “kaparišu” 28-godišnjeg napadača. Finansijski detalji se ne pominju, ali će Tavamba verovatno ovog leta doneti najveću finansijsku injekciju “parnom valjku”.

Partizan će sigurno u slučaju dobre ponude dati zeleno svetlo Marku Jevtoviću i njegovom imenjaku Jankoviću. Posebna priča je najskuplja akvizicija kluba Sejduba Suma. S obzirom na to da je totalno podbacio, da je razočarao i čelnike i navijače koji su od njega najviše očekivali u klubu su verovatno spremniji da potraže potencijalnog kupca nego da čekaju prava izdanja veziste iz Gvineje. 

Što se pojačanja tiče, jedna od želja crno-belih još od jesenjih okršaja sa Jang bojsom bio je Miralem Sulejmani, kojem u junu ističe ugovor sa klubom iz Berna. Ipak, poslednje informacije govore da je povremeni reprezentativac Srbije praktično sve dogovorio sa Švajcarcima u vezi sa produžetkom saradnje, pa je ta priča trenutno prilično nerealna.

Pošto je Tavamba već spakovao kofere, prioritet će biti dovođenje napadača, a ostatak poteza će zavisiti od prodaje. 

Partizan trenutno ima trojicu pozajmljenih fudbalera. Saša Zdjelar i Danilo Pantić su bili među najzapaženijima ovog proleća i očekuje se da bude postignut dogovor sa Olimpijakosom, odnosno Čelsijem, dok  Nemanju Antonova u junu sigurno očekuje povratak u Grashopers.

Izvor : Informer sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *