Kupi Saletov dres, pomozi drugome!

Mondo sport

Legenda FK Partizan Saša Ilić u još jednoj humanoj misiji.

Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Kapiten FK Partizan Saša Ilić mnogo puta do sada je učestvovao u humanitarnim akcijama.

I on i njegovi saigrači, ali i drugi sportisti, često svojim delima daju primer kako treba pomagati, biti solidaran.

Saša Ilić je nastavio tim putem. Odlučio je da stavi na prodaju svoj potpisani dres i kapitensku traku, a sve to kao nastavak akcije humanitarne organizacije “Zajedno za život”.

Sav prihod od prodaje dresa i kapitenske trake biće prosleđen za operaciju lica i vilice Draganu Ganetu Pajiću, inače velikom simpatizaru Partizana.

Svemu ovome dodatnu vrednost daje podatak da je ovo, možda, poslednja igračka sezona saše Ilića, fudbalera sa najvećim brojem utakmica u istoriji Partizana, pa bi ovaj njegov dres jednog dana postao pravi raritet (mada se on još nije izjasnio o “penzionisanju”).

“Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam 12. igrač i vetar u leđa. Sada je vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču i da budemo tu uz njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da prikupi potreban novac i da što pre ode na operaciju”, rekao je Saša Ilić.

Dres i kapitenska traka biće na internet aukciji do nedelje uveče na sajtu limundo.com

Do ovog trenutka stigle su 22 ponude, a poslednja ponuđena suma je 20.030 dinara.

Draganu Ganetu Pajiću, koji je rođen sa teškim deformitetom lica i do sada je već imao 25 zahvata, za novu operaciju operaciju lica, vilice i zuba, potrebno je 9.000 evra.

Svi koji su u mogućnosti takođe mogu da doniraju sredstva na sledeće brojeve računa:

Dinarski:

115-0381642435922-77

Devizni:

RS35115033816424359227