Konferencija za medije pred utakmicu Partizan – Rad(FOTO, VIDEO)

U subotu 17.avgusta 2019. godine na SC Partizan Teleoptik organizovana je konferencija za medije pred 5. kolo Linglong tire Super lige Srbije 2019/20 u okviru kojeg FK Partizan u nedelju od 19 sati dočekuje ekipu Rada.
Predstavnicima medija obratio se šef stručnog štaba FK Partizan g. Savo Milošević.

G.Savo Milošević je naglasio da su igrači dobili lobodan dan zbog umora posle utakmice protiv Malatije i da će večerašnji trening pokazati stanje igrača, ali da Bojan Ostojić sigurno neće biti u ekipi. Takođe je rekao da Partizan sebi ne sme da dozvoli još jedan kiks posle Napretka.

Na pitanje novinara koliko poznaje ekipu Rada šef stručnog štaba je rekao: “Poznajem ih kao i sve ostale ekipe, ove sezone nisam imao priliku da ih gledam uživo, oni su jedna od najiskusnijih ekipa u našoj ligi, dosta se muče u prvenstvu međutim pobedili su Inđiju i to može da znači izlazak iz rezultatske krize, ali uz dužno poštovanje na ovoj utakmici sve zavisi od nas. Ostali su bez trenera što me nimalo ne raduje, to je vrlo neprijatna situacija“.

Osvrnuo se i na Aleksandra Lutovca doskorašnjeg igrača Rada za koga je rekao da je ušao u dobar ritam i da će sutra na utakmici imati ozbiljniju ulogu.

Bilo je reči i o utakmici sa Malatijom za koju je g. Milošević ponovio da Partizan nije slučajno prošao dalje, da je plej of zaslužen i da se raduje dvomeču sa Moldeom.

Na pitanje o Asanu i njegovoj fizičkoj spremi rekao je da će japanski reprezentativac formu dizati iz utakmice u utakmicu jer drugi način ne postoji, ali da je jako bitno što je uspeo da odigra svih 90 minuta protiv Malatije.

Na kraju se dotakao i prelaznog roka i najavio da očekuje još 2 ili 3 igrača koji će dodatno pojačati ekipu.

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ

sm zs rd fk3245  01
sm zs rd fk3246  01
sm zs rd fk3247  01
sm zs rd fk3248  01
sm zs rd fk3249  01
sm zs rd fk3250  NASLVNA