Koliko navijača u Humskoj očekuje Natho, hoće li ga ”Grobari” prijatno iznenaditi?

Sutra crno-beli gostuju, a prva utakmica pred publikom u Humskoj posle pandemije biće ili duel sa Čukaričkim u pretposlednjem kolu, ili eventualno polufinale Kupa.

Koliko navijača u Humskoj očekuje Natho, hoće li ga ''Grobari'' prijatno iznenaditi?

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fudbaleri Partizana uspešno su ušli u završnicu sezone, savladali su u subotu Mladost iz Lučana sa 4:1, a sutra ih očekuje gostovanje Radniku u Surdulici, u četvrtfinalu Kupa Srbije.
Između ova dva meča, svoje prve utiske iz duela sa Lučancima izneo je Partizanov iskusni vezita Bibars Natho u razgovoru za ”Žurnal”.
On je prilično zadovoljan kako su crno-beli izgledali na terenu u ovoj utakmici, izuzev u završnici prvog poluvremena, kada je Mladost i postigla jedini gol i stvorila još dve izgledne prilike.
Taj meč je odigran bez prisustva publike, ali od 1. juna dozvoljeno je prisustvo ograničenog broja navijača.”Nije još najbolje vreme za igru, ali u ovom momentu ne možemo ništa da promenimo. Znam da će od ove nedelje publici biti omogućeno da u određenom broju dođe na stadione.
Čekaćemo još na pune tribine, ali pred bar dve-tri hiljade ljudi bismo mogli da igramo, i taj broj gledalaca pomogao bi nam da se vratimo na željeni ambijent.
Fudbal je veoma važan i za navijače. Nadam se da će uskoro da se završi loš period za sve nas”,
 izjavio je Natho, a na ”Grobarima” je da ga iznenade i na sledeću utakmicu dođu i u većem broju.

Izvor Sportske net