Kojčegiz u „crno-belom“

Poznati trening centar u Turskoj od 22. januara 2019. do 6. februara biće obojen „crno-belim“ bojama. Naime, 22 naših članova različitih uzrasta će u Kojčegizu odraditi dvonedeljne pripreme. Predvođeni šefom Stručnog štaba našeg kluba Nebojšom Ilićem i prvim trenerom Aleksandrom Ivkovićem treniraće seniori A Miloš Vasić, Nenad i Aleksandar Beđik, Andrija Šljukić i Igor Đerić, senior B Pavle Lijeskić i junior Veljko Matić. S druge strane naš senior A Marko Marjanović će u isto vreme odraditi bazične pripreme u američkom skijaškom centru, Park Sitiju, nadomak Solt Lejk Sitija, gde je radio i prošle godine u ovo vreme. Pored

Pored pomenutih veslača u Kojčegiz je u ponedeljak je krenula grupa juniora i kadeta predvođena trenerom Goranom Todorovićem. Do 6. februara u Turskoj će trenirati juniori Ranko Samardžija, Dušan Belić, Dušan Cvetković, Viktor Šušić, Miloš Pavlović, Vuk Švabić i Marko Marković, kadeti Andrej Dašić, Strahinja Janković, Luka Delić, Nemanja Luledžija i Aleksandar Kzmanović, kao i devojke Maša Bugarski, Tea Anžur i Jelena Trivan.

– Grupa koja će se u naredne dve nedelje pripremati u Turskoj je odlično radila u proteklom periodu, ispunivši kompletan plan i program. Takođe, na testiranjima je pokazala solidne rezultate i nadam se da će uz veliki broj kilometara izveslanih na vodi u Kojčegizu napraviti još jedan ogroman skok. U svakom slučaju u Kojčegizu ćemo idealne uslove za trening, a da je ovo mesto odlična baza za zimske pripreme svedoči i činjenica da je tu nedavno boravila kompletna reprezentacija Nemačke. Takođe, presrećan sam što će se u ovom mestu uporedo sa nama pripremati i seniori Srbije, od kojih će moja grupa moći mnogo toga da nauči, kada su u pitanju pristup i odnos prema treninzima – kazao je Goran Todorović i dodao – Nadam se da će da nas zaobiđu povrede i bolesti i da će svi odraditi ono što je već isplanirano. Inače, otkako sam trener u Partizanu prvi put u ovom delu zimskih priprema sa svojim veslačima odlazim na ovakav tip priprema. Naime, zaključili smo da su nam masovni treninzi na vodi mnogo nedostajali prošle sezone. Naime, u kadetskoj konkurenciji smo za dlaku ostali bez zlata na državnom prvenstvu u čak tri discipline u kojima smo na početku te sezone za konkurencijom zaostajali desetak sekundi. Jednostavno, zbog manjka treninga na vodi nije bilo vremena da takom sezone ispravimo sve greške. Ovoga puta sam ubeđen da će biti drugačije.

Zvanični sajt VK Partizan


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *