“KO O ČEMU, KURVA O POŠTENJU!”

Nismo ni sumnjali!

Klub za koji je dosuđeno najviše penala u Evropi, prvi se javio odmah večeras posle utakmice u Kruševcu.U smehotresnom pismu upućenom FSS ,velike “poštenjačine” i borci za “pravdu”, svojim već viđenim kme-kme saopštenjem samo su pokazali koliko su sujetni, mali i plašljivi i pored očigledne pomoći svega i svakog u ovoj državi.

Ni reč o dugovima koji su isplivali u javnost, (a mi tvrdimo da su najmanje i tri puta veći), ni reč o propalim pojačanjima koje je neko morao da plaća, ni reč o fudbalu…Odmah se krenulo sa onom narodnom”Drž te lopova” iako i sami znaju ko je najveći lopov srpskog fudbala.

U ovo pismo mogu da poveruju samo oni koji veruju i da fmp1 i fmp2 nisu isto i pod istim vlasništvom a nama ostaje da se, i pored lošije igre danas, slatko nasmejemo i pozdravimo našu komšinicu onom starom:

KO O ČEMU, KURVA O POŠTENJU !

Pismo cz koje je upućeno FSS:

“Poštovano rukovodstvo FSS,
Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta cete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak – Partizan? A prvenstvo je tek počelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali?
Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87. minutu utakmice.
Zbog toga trazimo da sudija Danilo Grujić bude najstrože kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara, a svim akterima u startu poslati jasna poruka.
Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu.
Zato, gospodo iz FSS, nemojte vi da se brukate. Uradite ono što od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala”, stoji u Zvezdinom pismu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *