KAPITEN MRKI IMA NOVI KLUB

Bivši igrač i kapiten rukometnog kluba Partizan i juniorske reprezentacije Srbije, Igor Mršulja,ima novi klub.Igor je potpisao ugovor sa mađarskom Orošhazom.

Tom prilikom kontaktirali smo Igora i upitali ga za njegove prve utiske.(napominjemo da smo mi prvi sajt kome je Igor dao izjavu kao novi igrač kluba iz Mađarske) :

,, Pre svega želim da se zahvalim tebi Vlado sajtu Volimpartizan.rs ,ali i svima ostalima na iskrenim čestitkama koje sam dobio poslednjih par dana nakon potpisivanja ugovora sa Mađarskim klubom Orosháza FKSE-Linamar.Takođe, pre svega, želim da naglasim da pomno pratim vaš rad na sajtu i mogu da kažem, da Goran, uz tvoju pomoć radi pravu stvar za sve navijače Partizana”.

,,Grad Orosháza je veoma blizu naše granice pa je upravo zbog toga kroz istoriju dosta momaka iz Srbije nastupalo za moj novi klub. Jedan od njih je i reprezentativni golman Tibor Ivanisević, a nekoliko sezona čef stručnog staba je bio Jordović. Pripala mi je velika čast sto ću u ovom klubu sarađivati sa nekadačnjim reprezentativcem Jugoslavije i bivsim igracem Partizana, Ratkom Đurkovićem. Nakon igračke karijere Ratko Đurkovic odlucio je da se oproba u trenerskom poslu. Nakon vođenja nekoliko inostranih klubova od ove sezone će sesti na kormilo Orosháze. Takođe,sam veoma srećan što ću imati priliku da nastupam u ligi sa Pick Segedom, Tatabanjom i Vespremom. Pripreme su već u toku,i za sada su prvi utisci sjajni.Nadam se da cće tako ostati i da ću opravdati poverenje kluba i trenera”.

Igor je u prethodne dve sezone nastupao u holandskom KRAS Volendamu.

Igoru želimo mnogo sreće i uspeha u novom klubu…