KAKVA GENERACIJA: Partizanovi dečaci delili u Sloveniji lekcije iz hokeja

Kurir sport piše…

Hokejaški klub Partizan stvara nove šampione! Najnoviji uspeh crno-belih pripada dečacima uzrasta do 10 godina, koji su u Sloveniji osvojili priznati turnir “Zmajček”.

Internacionalni turnir na kome su učestvovale izuzetno jake ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Italije Austrije i Srbije, nakon devet pobeda i remija, pripao je Partizanovim klincima. Kako za Kurir kaže direktor kluba Per-Aleksandar Jakovljević, uloženo je dosta truda kako bi se stvorile nove generacije igrača koji su svetla budućnost ne samo Partizana već srpskog hokeja.

 

FOTO: HK PARTIZAN
– “Zmajček” je dosad delovao kao gotovo neosvojiva tvrđava. Nije lako protiv jakih klubova i imena kao što su Olimpija, Medveščak, Jesenice i drugi – rekao Jakovljević i dodao:

– Ova generacija 2009. mnogo obećava i od nje očekujemo najviše. Radili smo na reorganizaciji mlađih kategorija i sada imamo četrdesetak dece od 2007. do 2010. godišta od kojih nameravamo da napravimo šampione. Ne samo u Srbiji, jer tu nemamo konkurenciju, već i šire – ističe direktor HK Partizan i dodaje:

– Nama je bitno da tu decu održimo do seniorskog uzrasta kod nas i polako ih uvodimo i u reprezentaciju, jer oni nisu samo budućnost Partizana već Srbije.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

“Zmajček 2018” Ljubljana
Partizan – Olimpija 4:0
Partizan – Crvena zvezda 7:0
Partizan – Jesenice 6:1
Partizan – Apiano 5:4
Partizan – Vilač 5:3
Partizan – Olimpija 8:0
Partizan – Medveščak 2:1
Partizan – Mladost ZG 1:1
Partizan – Zoolde 10:2

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *