“Još mnogo mogu da dam Partizanu!”

Četri dana pred početak nove prolećne sezone SLS među crno-bele se polako vraća ofanzivni vezista Đorđe Ivanović, koji je pored Danila Pantića usled upale ahilove tetive propustio kompletne pripreme u Turskoj.

O povratku na teren, izostanku sa trenažnog procesa i željama u novoj sezoni Đorđe Ivanović govori za Partizanov sajt.

− Povreda se desila odmah na početku priprema. Zbog loših vremenskih uslova i snega promenili smo podlogu, trenirali na terenu sa veštačkom travom, što mi nije prijalo. Dešava se nažalost, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću ovoliko odsustvovati sa terena. Kažu da je ahil nezgodan i da zna da traje nekoliko nedelja.

U Beleku si trenirao individualno?

− Svaki dan sam se nadao da ću onaj sledeći potrčati, ali…Cele pripreme sam proveo u bazenu, na bicikli i u teretani. Čini mi se da sam počeo da sanjam da vozim bicikl. Nijedan trening nisam propustio, radio sam dva puta dnevno u teretani u dogovoru sa doktorom i fizioterapeutima trudeći se da ne izgubim puno sa povredom.

Koliko ti je psihički bilo teško što si odvojen od ekipe?

 Veoma! Nikada u svojoj profesionalnoj karijeri nisam toliko pauzirao što se tiče trčanja, a uz to mi je posebno bilo teško što smo u Turskoj igrali utakmice, a ja nisam mogao na teren!

Prošlo je već godinu dana od kako si obukao crno-beli dres!?

− Što se tiče samog kluba i igrača imam samo reči hvale. Osvojili smo za tih godinu dana Kup, nažalost ne i titulu prvaka države, ali se nadam i borićemo se do kraja da je vratimo još ove godine.

Mladi desni bek Partizana Luka Cucin je otišao na pozajmicu u Spartak iz Subotice, klub iz kojeg si ti došao?

− Drago mi je da je otišao baš tamo, jer je Spartak klub sa tradicijom, izuzetno organizovan i sa ljudima koji znaju da se bave mladim igračima, tako da nije pogrešio!

Tokom prelaznog roka pominjalo se i tvoje ime?

− Istina, ali sam želeo da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga, jer mislim da imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu!

Kako izgledaju sada tvoji treninzi?

− Počeo sam polako da trčkaram i nadam se da ću se već za nekoliko dana priključiti ekipi i normalnim treninzima.

Parni valjak startuje već u subotu. Šta očekuješ od ove polusezone?

− Znam da ćemo ove polusezone biti mnogo bolji nego prethodne, a to ćemo potvrditi i u derbiju!

Biljana Obradović

Zvanični sajt FK Partizan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *