Još jedan trener neće ni da čuje za dolazak u Partizan!

Vladimir Vermezović, koji se ovih dana u medijima pominje kao jedan od potencijalnih kandidata za klupu Partizana posle odlaska Zorana Mirkovića, kategorički je odbacio takvu mogućnost, poručujući:
”Ne! Ne! Ne! Kao trener ne mogu da pomognem”, jasan je bio Vermezović u izjavi za ”Kurir”.
Još jedan trener koji se prethodnih godina povremeno pominjao kao moguće rešenje za mesto šefa struke Partizana jeste i SlovenacSrećko Katanec, koji je sa Vermezovićem zajedno igrao u Partizanu od 1986. do 1988. godine.
Kataneca su sada kontaktirali novinari ”Srpskog telegrafa”, a njegov odgovor podseća na Vermezovićev, uz čuđenje što Partizan opet traži novog trenera.

Ne, ne, ne… Trenutno sam u Kuala Lumpuru. Selektor sam Iraka i pod ugovorom sam. Opet su smenili trenera? Mirković je sam otišao? Pa tamo je uvek kriv trener. Nije zaista niko kontaktirao sa mnom, nema tu nikakve priče”, poručio je Katanec.

Izvor Sporske net

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Jel vidite sta radi stoka ciganska koja izigrava novinare.Oni zovu i pitaju nekoga da li hoce da bude trener u Partizanu,odakle vama pravo da radite takve svinjarije,ko ste bre vi??To cete gledati iz dana u dan ,ja lepo rekoh.Sto ne idu da pitaju zasto rupasi prodaju terzica da bi pokrpili rupe u budzetu-GDE SU STOTINU MILIONA EVRA???To stoka ne sme da pita,al zato po Partizanu mogu da opletu kad im padne na pamet, stoko ciganska.Sto ne idete da pitate o stanju duga u rupi,a stoko,to vam ne pada na pamet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *