Jedan FUDBALER PARTIZANA jede KO MEĆAVA! Čik pogodite ko je!?

Nema uspešnog sportiste bez raznovrsne i uravnotežene ishrane. Tako barem kažu, ali to pravilo ne važi za Musu Ndžaja, fudbalera Partizana. 

Norvežanin, koji je ove zime stigao u Humsku, narodskim rečnikom rečeno, jede kao mećeva i na njegovom tanjiru gotovo uvek se nalazi meso. I to u velikim količinama. Neki bi čak rekli i – preterano velikim.

– Oduvek jedem mnogo, čak i kad sam bio mali i nisam se bavio sportom. Na moju sreću, to se ne vidi na mom telu i svi testovi koje radim su potpuno u redu. Jednostavno, imam takav metabolizam. Recimo, dobro se najedem za ručak, napunim tanjir i već za dva sata sam ponovo gladan – objašnjava Musa i nastavlja:

– Volim da jedem meso. Za obrok pojedem tri-četiri velike šnicle, što je vrlo često i preko pola kilograma, a uz to na tanjir uvek stavim neko povrće, salatu ili nešto slično. Primera radi, mnogo mi se sviđa brokoli. Meni je lepo, dok je ljudima oko mene malo čudno kad vide moj pun tanjir.

Tako je i na pripremama crno-belih u Antaliji. Musa napuni tanjir, napravi piramidu u njemu, a onda dođe neko od saigrača i u nju zabode svećicu. Kao u crtanom filmu.

– Saigrači često ne veruju koliko jedem i onda me zezaju zbog toga. Ne ljutim se, naravno. Razumem da im je to čudno, ali, eto, ja se tako hranim. I doktor Ilija Rosić zna šta sve jedem i nikad mi ništa nije rekao po tom pitanju. A i zašto bi, kad su, kao što sam već rekao, svi rezultati u redu, a i telesna masa mi se ne menja. Za nedelju dana, koliko sam boravio u Srbiji, pre nego što smo krenuli u Tursku, obišao sam tri restorana i uverio se da imate sjajnu hranu, koju ću sigurno zavoleti. Šta sam jeo? Pa, meso, naravno – kroz smeh poručuje Musa, koji je obećao da će po povratku u Srbiju obavezno probati sarmu.

Tekst pruzet sa portala:Alo sport