Ivica Iliev: Vazura me nije nagovarao na ostavku

Ugovor mi je raskinut, međutim, po statutu sam dužan da ostanem dok ne dođe naslednik. Šta hoćete da kažete, kakav savetnik? Nemam funkciju! – kazao je Iliev

Dve izjave predsednika Milorada Vučelića sa spomenom Ivice Ilieva, sportskog direktora s podnetom ostavkom kao moralnim činom izazvanog krizom u Partizanu, zaslužuju naročitu pažnju: prva – da ga je Upravni odbor, sazvan pod oznakom „hitno”, zadužio da nastavi da radi sve do primopredaje dužnosti i druga – da nije mislio na sufliranje uprave apropo priče „da ne odgovara za igrače koje nije doveo”.

Dovoljno materijala za inicijalnu kapislu da otškrinemo „Pandorinu kutiju” s „prozvanim” – Ivicom Ilievom

– Nisam više direktor, od utorka – definitivno. Red je, međutim, da sve što sam radio prezentujem nasledniku. U poslednjih godinu, na primer, skautirao sam 250 igrača. Zar da to ostavim za ličnu arhivu? Sve pripada mom Partizanu – otvorio je dušu sad već bivši funkcioner Parnog valjka.

Dobro, ali šta se onda krucijalno promenilo, praktično – niste otišli?

– Nemam kontakt sa ekipom. Ne učestvujem u donošenju odluka

Pojavila se priča da ste sad – savetnik?

– Ugovor mi je raskinut, međutim, po statutu sam dužan da ostanem dok ne dođe naslednik. Šta hoćete da kažete, kakav savetnik? Nemam funkciju! Gordan Petrić je svojevremeno otišao, pa je svakodnevno dolazio u klub. Tako ću i ja, to su normalne stvari.

Izvor Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *