Ivica Iliev u specijalnoj misiji, evo kada stižu još dva pojačanja!

Sportske net pišu…Ivica Iliev u specijalnoj misiji, evo kada stižu još dva pojačanja!

Navijače Partizana danas je obradovala informacija da je rešeno pitanje desnog beka, jer je na toj poziciji angažovan 27-godišnji Rumun Gabrijel Enake, čije je ime uspešno držano u tajnosti u proteklom periodu, s obzirom da se u medijima nije spekulisalo o njemu kao potencijalnom pojačanju Partizana.
Taj posao je sada završen, a sutra u 14 časova i 30 minuta ovaj momak će biti i zvanično promovisan u Humskoj.
Ali, to nije sve, sportski direktor Ivica Iliev užurbano radi da se što pre angažuju još dvojica igrača, jedan na poziciji štopera, a drugi na mestu krilnog napadača i u izjavi za TV Partizan je otkrio i kada se može očekivati završetak još ta dva značajna posla u ovom prelaznom roku.
”Iako se mnogo toga zna, ja želim da ostanem dosledan do samog kraja, kao u svim prethodnim slučajevima pričaću o novom igraču na zvaničnoj konferenciji za medije.
 
Ali, intenzivno se radi, pregovara se, neka je želja da još dve pozicije popunimo u narednih pet do sedam dana. Možda do kraja ove nedelje bude još jedan potpis, a tokom sledeće nedelje i još jedan.
 
I neki odlazak na poziciji na kojoj to nismo planirali, neće uzdrmati ekipu, jer je već dovoljno popunjena na svim pozicijama”, zaključio je Iliev koji baš zbog obaveza u vezi prelaznog roka nije mogao da na klupskoj televiziji isprati žreb drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Morao je ranije da napusti emisiju posvećenu žrebu, a voditelj Željko Pantić je konstatovao da Iliev odlazi u ”specijalnu misiju”. Sada čekamo i njen ishod, Iliev je sam postavio rokove…