Ivan Steljić postao i sertifikovan FIVB trener

Zvanični sajt ŽOK Partizan piše …Ivan Steljić sa najvišim ocenama položio teorijsku i praktičnu nastavu za FIVB trenera. Prestižnu nagradu Ivanu je dodelio predavač Johan Hubner.

Tokom prethodnih dana u Crnoj Gori održan je Seminar FIVB Level II trenera iz cele regije.

Seminar FIVB II za trenere odbojke održan je u organizaciji Odbojkaške federacije Crne Gore (OSCG), a završen je u utorak uveče u kompleksu Verde nakon pet dana teoretskih časova i praktičnih savetovanja.

Seminar je okupio 34 trenera iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, bivšeg I.R. Makedonije i Grčke, a predavač FIVB-a bio je Johan Hubner iz Austrije.

Na kraju, predavač Johan Hubner zahvalio je organizatorima na gostoprimstvu i istakao da je ovo najbolji seminar na kojem je učestvovao, pre svega zbog odlične organizacije, ali i zbog samih trenera koji su pokazali odlično znanje, a pored toga ovo je činjenica da su svi učesnici uspešno završili seminar. U utorak su učesnici morali položiti ispit koji se sastoji od teoretskog i praktičnog dela.

Na seminaru su prisustvovali mnoga poznata imena odbojka. Dragan Nešić, aktuelni trener ženske seniorske reprezentacije Crne Gore, Ivan Steljić, bivši igrač Budućnosti, Ljubiša Ristić, bivši igrač VfB FRIEDRICHSHAFEN, Ivan Joksimović, bivši glavni trener crnogorske reprezentacije Žarko Ristoški, bivši igrač Budvanske rivijere i bivši trener bivše IR reprezentacije Makedonije i još mnogo toga.

Najbolje rezultate polaganja teoretskog i praktičnog dela imao je naš trener Ivan Steljić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *