IVAN GOLAC : OVA PARTIZANOVA SEZONA JE VEĆ ‘NULA’

Fudbaleri Partizana ispali su iz trke za Lige Evrope nakon jučerašnjeg poraza od ekipe Šarloa.

Jučerašnju utakmicu detaljno je analizirao nekadašnji fudbaler PartizanaIvan Golac. U razgovoru za ‘MaxBet’ legenda crno-belih smatra da je ekipa iz Humske znatno bolja ekipa od Šarloe, i da je fudbalska tragedija da takva ekipa bude lider u belgijskom šampionatu.

– Realno, Partizan nije bio slabiji takmac, štaviše, znatno je bolji tim. Fudbalska je tragedija da onakva ekipa bude lider šampionata Belgije. Potpuno su mrtvi i bezidejni. Partizan je bio konkretniji, imao je svoj prilike. Prava je šteta što ih nije realizovao. Partizan je imao akcije, napadao je lepo. Suma je morao da igra od početka, on je tehnički najsuperiorniji, ima tešenja u nogama. Prava je šteta što nije od samog starta. To mi nije bilo jasno – rekao je Ivan Golac.

Golac je nastavio da analizira ekipu Partizana.

– Imamo Sadika koji je ubedljivo najbolji igrač Partizana već duži period, on daje i više od maksimuma, vrlo zahvalan igrač, pogotovo što je u stanju čak i da igra defanzivno jer uvek pritiska igrača na loptu, ali fali tu prateći elementi. Falili su bočni igrači, da je bilo kvalitetnijih izlaženja, verovatno bi bio i daj još jedan gol. Kada imate tu kvalitet, imate pojačanu sredinu i bolji napad. Baš je prava šteta, Partizan je imao prave prilike, pogotovo kod 1:1. U svakom slučaju nije zaslužio poraz.

Na kraju, Golac je istakao da je ova sezona Partizana jedna ‘nula’.

– Sada kada se podvuče crta, ova sezona Partizana je već nula. Ostaje prvenstvo koje znamo kako izgleda. Partizanov poraz i poraz Vojvodine nije isti. Vojvodina može da bude zadovoljna izdanjem, ali Partizan je ponovo debelo razočarao – zaključio je Golac.

Izvor Hotsport