Iliev odgovorio mrkeli, potkačio “francuskog akademca” sa boravištem na interpolovoj poternici

Sportske net pišu…

Iliev odgovorio Mrkeli, potkačio Terzića

Iako su od mnogih bili unapred prežaljeni, fudbaleri Partizana odigrali su sinoć najbolju utakmicu od početka sezone u Superligi, bili nadomak pobede nad ”večitim rivalom”, ali su na kraju morali da se zadovolje samo bodom na svom terenu (1:1).
Dan posle, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev istakao je da je ponosan na svoje igrače, pogotovo zbog brojnih kritika koje su trpeli i potcenjivačkih komentara na njihov račun, a što je prethodnih dana stizalo sa različitih strana.
Zbog toga je u izjavi za ”Telegraf” upitao i ”kvazipartizanovce” šta sada imaju da kažu.
”Voleo bih da se sada jave ti ‘dežurni kritičari’, ti što kao kunu u Partizan, a naše igrače nazivaše nedavno pogrdnim imenima. Čak i deo medija koji je do juče kritikovao i ‘aminovao’ omalovažavanje momaka koji im ništa nisu skrivili – sada hvale”, izjavio je, između ostalog, Iliev.
Posle meča pogodila ga je i reakcija njegovog kolege iz Crvene zvezde Mitra Mrkele, a u vezi sa izjavom koju je prethodno dao golman Partizana Vladimir Stojković.
Iliev, ipak, veruje da Mrkela nije baš tako mislio…
 
”Bilo mi je jako žao i teško kada sam pročitao tu izjavu Mitra Mrkele. To je čovek koga veoma poštujem, neko ko je bio fantastičan igrač i ko je sjajan funkcioner.
 
Mita ima 30 godina uspeha u fudbalu, ali nedopustivo je da onakvim rečnikom omalovažava igrače rivala, jer i sam je nekada bio igrač.
 
Ipak, ne verujem da su to Mrkeline reči, verovatno je samo izvršilac onoga što je ‘glavni režiser’ zamislio. Mislim, naravno na – Zvezdana Terzića”, zaključio je Iliev.