Iliev i Đukić skovali plan za povratak titule u Humsku, stiže kvartet pojačanja?

Sportske net pišu…

Miroslav Đukić izdržao je i najnoviji ”zemljotres” na svojoj klupi u Partizanu, nije smenjen ni posle sednice Upravnog odbora kluba i sada su opet njegove šanse veće da i naredne sezone vodi crno-bele, iako spekulacije o njegovim potencijalnim naslednicima ne prestaju.
Prelazni rok u Humskoj je počeo, ekspresno je angažovano prvo letnje pojačanje, to je napadač Nemanja Nikolić, dosadašnji fudbaler Spartaka Žk, ali to je tek početak velikog posla koji će biti obavljen u Humskoj do kraja letnje pijace.
Prvi sledeći potez trebalo bi da bude otkup ugovora Nemanje Antonova od švajcarskog Grashopersa, s obzirom da je mladi levi bek u prošloj sezoni igrao na pozajmici u Partizanu, a sličan rasplet trebalo bi da se dogodi i sa Danilom Pantićem koji je ugovorom vezan za Čelsi.
Podsetimo, sa Oimpijakosom je već završen posao oko ostanka Saše Zdjelara u Humskoj.
A kada su u pitanju novi igrači koji treba da stignu u klub, ”Telegraf” je otkrio nova saznanja. Pomenuti izvor navodi da su Ivica Iliev i Miroslav Đukić juče održali sastanak, posle kog su postavljeni najvažniji ciljevi u prelaznom roku.
To podrazumeva angažovanje četvorice novajlija, na različitim pozicijama i to:
-desni bek
-štoper
-krilo
-napadač.
Imena se za sada ne navode, osim da se za pozicije u defanzivi traže domaći igrači, a za pojačanja na krilu i u napadu – stranci.
Posle svega što je preživeo tokom prošle sezone, iza Đukića je znatno veće iskustvo, a naredni period pokazaće da li će to uspeti i da iskoristi u novoj trci sa Crvenom zvezdom za šampionsku titulu, kao i za novi pohod na evropsku scenu.
Pre svega toga, na njemu i Ilievu je da naprave najbolji izbor pojačanja.
Tekst preuzet sa portala : Sportske net