I Španci navodno zainteresovani za Markovića

Sportske net pišu…

Svetozar Marković je ove sezone dobio veliku šansu da se dokaže u Partizanu, iako ima samo 18 godina. Igrao je i veoma bitne utakmice poput derbija i utakmica u Evropi, pa nije ni čudo što su mnogi klubovi bacili oko na njega.

“Telegraf” danas piše da je, između ostalih klubova, Viljareal zainteresovan za mladog štopera i da su napravljeni ozbiljni koraci ka njegovom dovođenju.

Cena?

Partizan je postavio onu od 4,5 miliona evra i ne ide ispod toga, dok su Španci opasni pregovarači i pokušaće na različite načine da umanje sumu koju moraju platiti.

Znate vrlo dobro da su za Markovića zainteresovani Italijani i Portugalci, a interesovanje dolazi i od strane Francuza.

Da li će otići već u januaru?

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Bice prodat u januaru,to je “sigurica” posto ova “sposobna” uprava nema ni za burek,nema NI JEDNOG sponzora koga je ona dovela-NEMA NISTA,posto su oni svi zajedno veliko nista.Jedino sto je dobro sto ce ovaj mali biti prodat za extremno nerealne pare,jer on svojim kvalitetom moze da igra za MALI MOKRI LUG ili da bude treca rezerva u drugom timu Partizana.Stvarno licno nemam nista protiv decka i volim ga kao i sve nase igrace- ali on nema kvalitet.Od deset golova koje smo dobili JEDANAEST ide na njegovu dusu,da se ne pravimo blesavi.Tako da ce to biti istorijski posao za ove nesposobnjakovice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *