I Jokan, i Mačvan… Nove snažne i dirljive poruke Mihi!

Iz sata u sat stiže sve veći broj poruka podrške Siniši Mihajloviću.

Nažalost, tema dana je teška bolest sa kojom se suočio Siniša Mihajlović, ali širom Evrope i fudbalskog sveta jedinstveno je uverenje da će naš Miha i tu najtežu bitku dobiti i da će se uskoro vratiti svom poslu.
Tokom dana su se mnogi oglasili – Crvena zvezda, Napoli, Lacio, FSS, trener Partizana Savo Milošević, Frančesko Toti, brojni ljubitelji fudbala na društvenim mrežama… svi su Siniši poslali snažne poruke podrške.
Tokom večeri izdvojili smo još dve – od Mihajlovićevog nekadašnjeg saigrača, sada kolege trenera Slaviše Jokanovića, kao i od našeg košarkaškog reprezentativca Milana Mačvana.

”Rešićeš ti i ovu utakmicu, spreman da bijemo laktovima zajedno i borimo se do pobede, kao nekad, kao uvek!”, napisao je Jokanović.
”Velika podrška za idola iz detinjstva koji mi je pokazao kojim putem treba da se ide do uspeha, verujem da će ovo biti samo još jedna utakmica, jedan slobodan udarac, korner ili klizeći start koji će uspešno izvesti NAŠ Siniša Mihajlović”, poručio je Mačvan.

Slavisa Jokanovic@Jokanovic

Rešićeš ti i ovu utakmicu,spreman da bijemo laktovima zajedno i borimo se do pobede, kao nekad,kao uvek!6889:52 PM – Jul 13, 2019Twitter Ads info and privacy

View image on Twitter

63 people are talking about this

Milan Macvan@MilanMacvan13

Velika podrška za idola iz detinjstava koji mi je pokazao kojim putem treba da se ide do uspeha,verujem da će ovo biti samo još jedna utakmica, jedan slobodan udarac,korner ili klizeći start koji će uspešno izvesti NAŠ Siniša Mihajlovic5805:10 PM – Jul 13, 2019Twitter Ads info and privacy21 people are talking about this

tekst preuzet sa portala Sportske net