Humska zaključana: Protiv Čukaričkog bez publike

Prekid utakmice u Novom Sadu zbog uvredljivog skandiranja skupo će koštati Partizan. Odlukom Disciplinske komsije Fudbalskog saveza Srbije stadion crno-belih je suspendovan do daljeg, što znači da će Parni valjak dočekati Čukarički u subotu bez publike.

Stadion je suspendovan do daljeg, što znači da bi moglo da se desi da meč sa Čukaričkim nije jedini koji će Partizan igrati do kraja sezone bez navijača.

Navijači Partizana su napravili težak ispad u Novom Sadu, jer su skandiranjem uvredljive pesme “Pola Mađar, pola ustaša” izazvali prekid utakmice koji je trajao nekoliko minuta. Već u najavi je bilo jasno da će to izaći na nos crno-belima, jer se ovakvo skandiranje uporno ponavlja kada Grobari gostuju u Novom Sadu, ali i kada Vojvodina dođe u Humsku.

Partizan je i u proleće 2017. godine žestoko kažnjen zbog istog skandiranja, ali i kumulativno zbog nekoliko ispada na drugim utakmicama pre toga, pa su crno-beli poslednja kola igrali pred praznim tribinama.

Crno-belima svakako ostaje mogućnost da se žale na ovu kaznu koju su im odrezali disciplinci.

Do kraja sezone Parni valjak će u Humskoj odigrati četiri utakmice u prvenstvu: protiv Čukaričkog (13.4.), Mladosti (1.5.), Napretka (5.5.) i Proletera (19.5.).