Hoće li biti tog transfera? Tavamba iznenadio porukom iz Kameruna!

Partizan je od 156. večitog derbija i okončanja zimskog dela sezone već ostao bez nekolicine igrača (Stevanović, Đuričković, Monir, Kljajić…), ali tek se očekuje i jedan transfer od kojeg bi klub iz Humske mogao i da zaradi značajniju sumu novca.
U tom pogledu je u prvi plan izbio napadač i najbolji strelac Partizana Leandre Tavamba, imajući u vidu nedavnu najavu sportskog direktora crno-belih Ivice Ilieva da će snažni Kamerunac ”99 posto” biti prodat.
Međutim, izgleda da je Tavamba o svemu tome potpuno neobavešten. On je još uvek u Kamerunu, gde je nedavno imenovan za potpredsednika tamošnjeg Ajgl Rojalsa iz Menue, a iz izjave koju je dao za ”Alo”, stiče se utisak da je prilično nezainteresovan za odlazak iz Partizana.
 
”Svestan sam da na internetu može svašta da se nađe, ali igrač sam Partizana i to je jedino bitno. Trenutno sam na odmoru kod kuće u Kamerunu, a ovde i nemam internet, tako da ne znam koji su sve klubovi zainteresovani za mene”, poručio je Tavamba.
Razlog više za njegov duži ostanak u Partizanu je i činjenica da mu se život u Beogradu veoma dopao.
”Beograd je grad koji sam zavoleo, mogu da kažem da je moj. Upoznao sam nekoliko Afrikanaca ovde, neke čak i iz mog Kameruna, i svi uživaju”, poručio je Tavamba
Izvor : Sportske net