Grobari najavljuju proteste, a Partizanu preti nova suspenzija

Zbog uvreda u Novom Sadu crno-belima pred novim zatvaranjem tribina

Najavljuju danima navijači Partizana protest na poslednjoj utakmici u prvenstvu, protiv Proletera u nedelju (19.00), ali moglo bi lako da se desi da prave račun bez krčmara. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv crno-belih, zbog kojeg im preti odigravanje utakmice (ili više njih) bez prisustva publike.

Pomalo ironično zvuči da će u tom slučaju Grobari sami biti krivi što ih neće biti na stadionu u nedelju. Naime, Partizan je na tapetu disciplinaca zbog utakmice u Novom Sadu i uvredljivog skandiranja njegovih navijača na račun pristalica Vojvodine.

Zbog istog tog dela Partizan je bio već jednom kažnjen ove sezone, pa je utakmicu prvog kola plej-ofa protiv Čukaričkog igrao bez publike. Sada preti da mu se to ponovi, a to znači da bi suspenzija mogla da bude i duža od jedne utakmice.

Disciplinci su zatražili od čelnika crno-belih da se hitno izjasne povodom tog navijačkog ispada u Novom Sadu, a onda će biti doneta odluka. Pitanje je samo da li će sve to uspeti da se rasplete do utakmice, koja je već za tri dana, saznaje Žurnal.

Klub iz Humske 1 će morati i da plati 400.000 dinara globe zbog tri utakmice na kojima su njegovi navijači koristili pirotehniku.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *