Grejači stigli u Humsku

Jačanje igračkog kadra nije jedina aktivnost uprave Partizana u vrelim junskim danima. Uporedo sa aktivnostima u prelaznom roku, odgovorni iz Humske nastavljaju da rade na infrastrukturnim projektima.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić  i generalni direktor Miloš Vazura su zajedno sa direktorom stadiona Partizana Aleksandrom Stepanovićem obišli danas radove na terenu stadiona u Humskoj. U toku je zamena podloge i ugradnja grejača.

Klub iz Humske počeo je odavno radove na promeni travnate podloge, koja u poslednjoj sezoni nije izgledala reprezentativno. Rekonstrukcija terena je u poodmakloj fazi, što se može videti iz priloženih fotografija. Stigli su u Partiznanov dom i grejači, element koji bi trebalo da stvori optimalne uslove za igru i po zimskim uslovima.

Cela investicija koštaće oko 400.000 evra. Deo sredstava obezbeđen je preko UEFA, a posredstvom FSS, dok je najveći deo – oko 340.000 evra – obezbedio sam Partizan.

Podsetimo, crno-beli su poslednji put menjali podlogu na svom stadionu pre nepunih pet godina, u jesen 2014. godine kada je reprezentacija svoje utakmice igrala u Humskoj.

Očekuje se da Partizan prvi meč na novoj podlozi odigra u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport