“Gospodin ćelavi” više voli Guzijan od Čolović, ili…

(“Gospodin ćelavi u razgovoru sa Dijanom Čolović)

Na svu našu muku, i to broj dva, u Surdulici nadovezao se i retko kosati gospodin iz tabora Dinama iz Vranja koji se predstavio kao trener tog kluba.

Ničim izazvan posle utakmice sasuo je u “objektiv kamere” nekakve nebuloze o “14 protivničkih igrača” o “bruci i sramoti” na terenu od strane arbitara, ostavljajuči tako “prepoštenim” medijima da se naslađuju stavljanjem naslova o ovoj “senzacionalnoj” pomoći Partizanu.Naravno, ne pomenuvši ni jednog trenutka nedosuđen jedanaesterac za Partizan, sramotno previjanje po terenu svojih igrača kao ni njihovo rvačko-kečersko shvatanje ove igre…

Škripao je zubima ovaj šarlatan dočaravajući tu “krađu”, da smo u trenutku pomislili da je ugrožena i sama novinarka, Dijana Čolović koja je intervjuisala dotičnog.Čekali smo samo trenutak kada će se njoj osvetiti za sve što su njemu “radili” zlobnici od sudija na terenu…Baš kao da je imao nešto protiv nje…

I, ništa to ne bi bilo čudno da, samo sedam dana ranije, ovaj retko kosati gospodin  posle poraza svog tima u prvom kolu prvenstva, nije, pa skoro  izljubio jednu drugu reporterku na jednom drugom stadionu.

Sa osmehom od “uva do uva”, ovaj šarlatan pokušao je da “šarmira” i nju, i naciju, i čelnike tima domaćina, pokazujući tako da rezultat i nije bio u prvom planu, već da je osmeh dokaz sreće i zadovoljstva jer su svi na istom zadatku.

Da je intervju još malo potrajao, stekao se utisak da bi i zaprosio Jovanu Guzijan u tom trenutku…

Mi se iskreno nadamo da “gospodin ćelavi” nema ništa protiv Dijane i da je to samo njegov pokušaj da “zaplaši protivnika”. Isto kao što se i nadamo da Jovana nije dobila još jednog udvarača na javnoj sceni.

Neka to bude “samo” njegovo dodvoravanje režimu i dokazivanje ljubavi i vernosti svojim “nadređenim” .U moru takvih, po svim klubovima u Srbiji, jedan više-manje nama neće smetati.

Slobodno ti “gospodine ćelavi” voli više zvezdu od Partizana…

Samo nam “ne mrzi” Dijanu! 🙂

(“Gospodin ćelavi” u razgovoru sa Jovanom Guzijan)

 

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Svaku rec ovog komentara potpisujem,s tim da bih jos dodao da je doticna novinarka Guzijan profesionalna otprilike koliko je i ova celava spodoba trener.Njeni komentari,kao i onog nesretnika sto komentarise utakmice (rupasa na areni)su toliko objektivni da bi im i tvorzuc pozavideo.Sport u ovoj drzavi je postao toliko izopacen da je to nevetovatno i sa,u pocetku,prikrivene podrske samo jednom klubu,preslo se u otvorenu kampanju od svih medija do samog vrha drzave,sve u korist rupasa.Na sve to su se nadovezali raznorazni podrepasi iz vecine sestrinskih klubova,utrkujuci se u ulizistvu rupasima i njihovim mentorima.Sportski novinari vise ne postoje,imate kompleksase koji pisu tzv sportske komentare i zadovoljavaju svoju cigansku frustraciju-i imate manji broj onih koji cute,silom prilika,da bi dobili bednu platu za koju rade,a da se u isto vreme ne zamere opstoj ciganskoj pomami koju je kreirao veliki vodja licno.Jednom reci uzas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *