Fudbaleri u Humanoj misiji: Ilić i Tošić posetili Kliniku za neurohirurgiju!

FK Partizan

Fudbaleri Partizana Zoran Tošić i Saša Ilić posetili su Kliniku za neurohirurgiju u Beogradu i družili se sa mališanima kojima je dolazak sportista i te kako značio.

Druženje je zabeleženo fotografijama i video materijalom, a klub je istakao da je uvek tu za najmlađe kojima podrška u borbi za ozdravljenje potrebna.

– Mi smo tu da vam donesemo sreću kada smo terenu, ali i vratimo osmeh na lice kada je to najvažnije. Zato smo na Klinici za neurohirurgiju u Beogradu posetili 15. godišnju Vladanu Đurišić atletičarku iz Podgorice koja se oporavlja posle medicinske intervencije. U dogovoru sa članovima porodice Vladanu, ali i sve drugare koji se oporavljaju na odeljenju neurohirurgije obradovali su njihovi miljenici kapiten Partizana Saša Ilić i Zoran Bambi Tošić. Suze radosnice i neverica da im se životni san ostvario u najemotivnijem i najosetljivijem periodu života. Vladana je treća generacija porodičnog navijanja i podrške FK Partizan. Koliko smo mi usrećili njih, toliko su nas oni joś jednom podsetili na smisao života!

 

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *