fmp se oglasio saopštenjem: Nema dolaska gostujućih navijača, Partizanu samo jedna karta!

Iz redova tima iz Železnuka obavestili su javnost da karata u slobodnoj prodaji za ovaj meč neće biti, već da će važiti samo sezonske. Takođe, oni su podsetili da nema dolaska gostujućih navijača, kao i to da će samo jednom službenom licu Partizana biti omogućen ulazak u dvoranu. Saopštenje fmp-a vam prenosimo u celosti:

– KK FMP obaveštava da će ulaz na utakmicu 22.kola ABA lige između KK FMP i KK Partizan NIS, biti omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica našeg kluba, kao i licima koja se budu našla na spisku organizatora utakmice.

Meč poslednjeg 22.kola ligaškog dela regionalne lige, na programu je u subotu 16.03.2019.godine od 17 časova u dvorani “FMP Arena” u Železniku.

Klub takođe podseća da u skladu sa propozicijama ABA lige jtd, nema “organizovanog dolaska gostujućih navijača” a poštujući reciprocitet nakon utakmice u kojoj je KK Partzan NIS bio domaćin 15.12.2018.godine, osim takmičarskoj ekipi, ulazak u dvoranu biće omogućen JEDNOM službenom licu gostujućeg kluba, kao što je to bio slučaj pred utakmicu 11.kola ABA lige jtd, koja je odigrana u dvorani “Aleksandar Nikolić”, u kojoj je KK Partizan NIS bio organizator I domaćin.

Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj učestvujemo, želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice, koja je na programu u subotu u 17 časova, stoji na zvaničnom sajtu kluba.

U prvom duelu ova dva tima slavio je Partizan sa 83:77.

Izvor:Hotsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *