FK RADNIK – FK PARTIZAN(IZ NAŠEG UGLA)

Ko nije gledao prijateljsku utakmicu iz Bijeljine,nije ništa bitno propustio…

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik iz Bijeljine rezultatom 1:0 (0:0) u prijateljskoj utakmici koja je odigrana na Gradskom stadionu  pred 3.500 navijača.Za Partizan je danas zaigrao i Kosović, koji je istrčao prvi put na teren posle sedam meseci.

Nakon prvog poluvremena,u kojem su mreže mirovale,gol odluke kojim je obradovao brojne navijače Partizana u Semberiji, postigao je Đorđe Ivanović u 57. minutu.Zvanično najkorisniji igrač Superlige Srbije za prvi deo sezone odlučio je prijateljski duel rivala u kome se šestoplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine nije obrukao – 0:1.

Još vredno pomena sa ove utakmice je, uz već pomenuti povratak na teren Kiće Kosovića, odlična igra Jevtovića i Đerleka,dominacija navijača Partizana i izuzetno topao i srdačan doček domaćina fudbalerima i navijačima Partizana.

Oficijelni spiker sa današnje utakmice koristio je svaki mogući slobodni trenutak da pozdravi goste iz Beograda i da sa razglasa emituje navijačke pesme Partizana.

 

Što se tiče same utakmice fudbaleri Partizana nisu pokazali ništa posebno,osim tog gola Ivanovića Partizan je imao samo još jednu šansu na utakmici, tačnije šut sa distance strelca pobedonosnog gola,  a fudbaleri domaćeg Radnika imali su tri izuzetne prilike za gol. Jednom je odlično intervenisao Jovičić a dva puta je lopta išla pored gola.

Pored Kosovića na teren se posle povrede vratio i Miletić. Suma je započeo utakmicu ali iz njegove igre nema ništa vredno pomena i što bi se moglo izdvojiti.

Gol Partizana na današnjoj utakmici branio je Jovičić, na poziciji desnog beka igrao je mladi Cucin na levoj strani Urošević.Štoperski tandem su činili mladi Marković, kojeg  su njegovi sugrađani dočakali velikim aplauzom i Nemanja G. Miletić. Vezni red sačinjavali su Jevtović,  koji danas poneo kapitensku traku,Kosović, Suma i Đerlek. Dvojica najisturenijih bili su Đilas i Ivanović.

U drugom poluvremenu šansu su dobili svi igrači koji su bili na klupi za rezervne igrače osim mladog golmana Popovića.

Najveće ovacije Bijeljinske publike danas je dobio Saša Ilić prilikom ulaska na teren umesto Marka Jevtovića.

 

Sve u svemu, fudbaleri Partizana ostali su danas dužni publici u Bijeljini .Nekoliko puta sa tribine su se čuli povici ,,Đukiću odlazi” i ,,Đukiću igrajte fudbal”.

Nadamo se da će u narednom periodu igra Partizana izgledati dosta bolje i lepše.