Filip Stevanović:Loša epizoda, idemo da odbranimo Kup!

Mladi vezista Partizana Filip Stevanović i pored svoje dobre partije u utakmici 28.kola Linglong Tire SLS, FK Spartak ŽK – FK Partizan, kada je postigao dva gola ( 12′ i 44′) odmah po završetku meča otkriva šta je uticalo da crno-beli u Subotici ostanu bez bodova ( 3:2.)

– Nema izgovora za drugo poluvreme. Ne znam ni šta bih rekao šta se tačno desilo?! Imali smo prednost, mogli sve da rešimo, ali…Mislim da ćemo tek sve analizirati da bismo videli šta je uzrok. Želja je postojala.

Partizan je imao prednost sa tvoja dva sjajna gola.

– Istina, ali sve se briše jer ekipa nije pobedila. Vežbao sam dosta slobodne udarce i udarce sa distance, tako da se isplatilo. Kod drugog gola dobio sam zaista fantastično loptu od Sadika. Ali ostao je gorak ukus…

Još jedan slobodan udarac, sa skoro iste tačke, prepustio si Rajku Brežančiću?

– Stigao me je malo umor, pa sam prepustio iskusnijem od sebe. Mi smo tim i treba da se pomažemo.

Idemo u susret derbiju, odnosno utakmici 1/2 finala Kupa Srbije. Da li osećate pritisak kao ekipa kako bi se odbranio pehar?

– Nema pritiska. Imamo svoj cilj, naše je da uđemo maksimalno kao u svaku utakmicu i ako budemo imali takav pristup svih 90 minuta, siguran sam da ćemo pobediti. Naravno, derbi je uvek derbi, ali naša prednost je naša kuća, naš Hram i naši navijači. Uzdamo se u njihovu snagu kao 12 igrač!

Da li će ova utakmica sa Spartakom biti kao ‘šok terapija’ pred Kup?

Utakmica je prošla i više nema gledanja iza sebe. Naravno da ćemo izvući pouke, dobro analizirati svaki segment, ali verujte mi znam kako ovi momci treniraju, koliko su motivisani i da će dati maksimum. Pozivam sve naše navijače da dođu, napune stadion, da nas podrže i pokrenu Parni valjak do pobede!

Zvanični sajt FK Partizan

Biljana Obradović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *