Filip Janković:”Jako verujem u našu ekipu”!

Perspektivni vaterpolista crno – belih, Filip Janković se osvrnuo na dosadašnji deo sezone i predstojeće obaveze.U sredu u 18 časova i 30 minuta se nastavlja Liga šampiona utakmicom protiv Breše, na Banjici?

Prvo da kažem da u utakmicu sa Brešom ulazimo sa željom da se nadigravamo i da na svom bazenu pružimo još jači otpor nego što je bio u Italiji gde nismo baš dobro otvorili utakmicu i gde se protivnik na početku odvojio na pristojno rezultatsko rastojanje. Neki recept iz te  utakmice je kraj treće i početak četvrte četvrtine gde smo bili u egalu sa njima.

Osvrt na deo sezone koji je iza nas?

Zadovoljan sam šta je ekipa do sad postigla, osvojen je Kup Srbije kao primaran cilj. U Regionalnoj ligi se borimo za F4, još je sve otvoreno. U Ligi šampiona, gde smo u izuzetno jakoj grupi, imamo već sad na polovini takmičenja iza sebe neke utakmice gde se vidi da ova ekipa ima dosta potencijala i da nikome nije baš lako sa nama kako se čini na papiru ili gledajući naš uzrast.

Planovi u nastavku sezone?

Naš osnovni cilj u ovom delu sezone je osvajanje prvenstva Srbije sto je više puta rečeno. Ovoj mladoj ekipi mnogo koriste jake utakmice u Ligi šampiona i Regionalnoj ligi, to su utakmice gde se sazreva i dobrim partijama stiče samopouzdanje za dalje izazove i ciljeve, a kao jedan takav je za nas osvajanje Prvenstva Srbije, svakako. Voleo bih da kažem da jako verujem u svoju ekipu i da uz nastavak dobrog i kvalitetnog rada koji imamo sa stručnim štabom možemo mnogo da postignemo.

Koliko si zadovoljan ličnim napretkom?

Da nema ove ekipe i stručnog štaba Partizana ne bi ni bilo mog napretka, jer se u svetu vaterpola zna da se na Banjici najbolje radi i da je to mesto gde se stvaraju šampioni i pobednici.

Poruka za kraj?

Voleo bih da pozovem navijače da pruže podršku ovom mladom timu, koji se bori za ovaj veliki klub i predstavlja ga na najbolji mogući način. Pozdrav svim Partizanovcima!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *